. . .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старата любов - 1.5 8v carby
Collapse
X
-
колеги имам следното питана , съжелявам за спама алфаа и красавица , забелязах на ния както и на други алфи отпреде до към страната на шофиора има едно реленце в моторния отсек за какво е то точно под капака се падаточно пред серевото и казанчето за спирачна течност
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеМалко ми остава
Най-вероятно ще я разменя за фиатчетои без това Алфата им горяла много
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеБаща ми купи 155-ца и 33-ката дойде излишна пък и пари трябваха, а и той така прави и до ден днешен.....купува, поправя до последния детайл и продава
И аз като него само дето здрава кола не бих продал....така сега Пунтото не ми се дава....
Има варианти...зелената Алфа е специална, но щом е Алфа винаги е специалнамисля да купя някой скрап за под 1000лв и да си го стягам пък като ми трябва кола с клима и без проблеми си паля пунтото и заминавам
Крис май същото е намислил само че като му трябва кола ще взима червената пък ще си стяга бялата
33-ката от първия пост само докато се накефя спря да отчита скоростомера, а вентилатора в купето се предаде за 5 минути....за щастие беше само бушон
Пожелавам ти най-яката 33-ка да имаш
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Абе,нямаше ме само няколко дена и пак сте пощуряли.Някой да провери за някоя добра лудница и да хване да ни прибере!
Отговарям и на Зилата:релето е за халогените на предната броня!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Абе явно те сърби нещо!Що не хванеш да се начешаш!Не те ли мъчи носталгията!?То Пунтото няма да ти избяга.Я се поогледай!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеМисля да се начеша аз ама с някоя друга...тази ми е прекалено познатаЕдин ден с нея ми стига
Начесването ще е с някой тотален скрап!
Вариантите са няколко: 33 1-ва или 2-ра серия или старата Делта 1.3 или 1.5
Comment
-
Абе пунто под път и над път ма 33-ка рядко се среща ама ти си решаваш (аз бих избрал боксера)
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment